A nemzetközi nőnapot 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án ünnepeljük. A nemzetközi nőnap létrehozói szerint ez a nap a nők évszázados küzdelmét eleveníti fel, melyet az egyenlő jogokért és lehetőségekért vívtak. Manapság a különböző civil szervezetek a nők elleni erőszak különböző formái ellen fejezik ki tiltakozásukat a jeles nap kapcsán.
A nemzetközi nőnap történelmi jelentőségén túl hétköznapjainkra is kihatással van, hiszen ilyenkor szokássá vált a nők apró meglepetésekkel való megajándékozása is. Jelen cikkünkben 4 ajándékötletet gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan mosolyt csalnak kedvesének, kollégájának, édesanyjának, testvérének az arcára!

A virág, az örök klasszikus!

Az egyik legjellemzőbb nőnapi ajándék: a virág! Ez nem is csoda, hiszen a virágok nem csak szépek, hanem komoly jelentéssel is bírnak, épp az előbbiek miatt nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelőt. A fajta és a szín megválasztása egyaránt kihívást jelenthet. Moyo Virág üzletünk virágkötői, eladói készséggel állnak rendelkezésére, ha elakadna a választásban. Látogasson el üzletünkbe és lepje meg friss virággal női ismerőseit, rokonait!

Édeset az édesnek!

Egy finom sütemény nem számít szokványos nőnapi ajándéknak, épp ezért ezzel garantáltan leveheti kedvesét vagy édesanyját a lábáról! Süti. – Cake & Shake cukrászdánk házi készítésű süteményekkel, helyben készített kézműves desszertekkel és rengeteg finomsággal várja Önt. Ha szeretné figyelembe venni párja egyedi étrendjét, arra is van lehetősége, hiszen egyedi és diétás sütemények készítését is vállalja cukrászdánk.

A csokoládé az egyik legjobb nőnapi meglepetés!

A csokoládé szintén nagyon népszerű ajándék – nőnap alkalmából is. Ajánljuk, hogy ez alkalommal Csupa Csoki Exkluzív üzletünk exkluzív, könyvcsomagnak álcázott csokoládéválogatásával ajándékozza meg női rokonait, ismerőseit, hiszen ezzel a csokoládé mennyei ízét és a könyvek varázsát is átadhatja a megajándékozni kívánt hölgynek!

Gondoljon a csomagolásra is!

A megvásárolt édességet rejtse el egy szép, és ízléses dobozba, ezzel emelve az ajándék különlegességét. Minden apró meglepetés értékét növeli a díszes csomagolás, hiszen az is azt jelképezi, hogy időt és figyelmet szánt az ajándék kiválasztására, ezt pedig a nők különösen tudják értékelni. Papír-Sziget papír-írószer és ajándékboltunk csomagoló anyagokkal, kartonokkal, képeslapokkal és díszdobozokkal várja Önt, hogy a gondosan kiválasztott csekélység a lehető legszebb formában kerülhessen átadásra.

2023.03.03.