A Valentin-nap manapság igencsak megosztó eseménnyé vált: vannak, akik boldogan készülnek az ünnepre, míg mások inkább elkerülni szeretnék a szerelmesek napját. Jelen cikkünkben hozunk néhány ötletet a párkapcsolatban élők számára. Összesen 3+1 ajándékötletet osztunk meg Önnel, amelyekkel biztosan mosolyt csal kedvese arcára.

Ajándékozzon kedvesének ékszert!

Valami igazán egyedi és különleges ajándékkal lepné meg kedvesét az ünnep alkalmából? Egy jól megválasztott ékszerrel biztosan nem lőhet mellé. Tudta, hogy 2008 óta a február 14-ét is magában foglaló héten tartjuk a Házasság hete elnevezésű országos rendezvénysorozatot? Jegyezze el kedvesét az ünnepen! Gold House ékszerboltunk eljegyzési és karikagyűrű választéka különösen széles, sőt üzletünkben saját tervezésű ékszer megrendelésére is lehetőség van. Az egyedi igények alapján történő ékszerkészítés keretei között lehetőség van az adott ékszerbe szavakat, szimbólumokat gravírozni.

Lepje meg párját virággal!

Ha a Valentin-napra gondolunk szinte rögtön mindenkinek eszébe jut a virág. Nem véletlenül asszociáljuk rögtön a rózsát a szerelmesek ünnepéhez, hiszen minden hölgy örül egy kis szívből jövő figyelmességnek, kedvességnek. Ha párjának rózsát ajándékoz, az kiváló kifejezési módja annak, hogy megmutassa számára, hogy csodálja őt és értékeli, nagyra becsüli a személyiségét. Moyo Virág üzletünkben szebbnél szebb vágott és cserepes virágokat talál!

Az édességekkel sosem lehet mellélőni!

A tökéletes ajándékot keresi? Külföldi útjuk során találtak párjával valami elképesztően finomat, de itthon eddig nem tudta beszerezni? Nézzen szét nálunk, a CsupaCsoki Exkluzívban biztosan rálel! Csupa Csoki Exkluzív üzletünkben angol, svájci, belga, amerikai és nem utolsó sorban magyar, prémium minőségű, különleges desszerteket, csokoládékat, egyéb édességeket talál. Sőt, nem csupán csokoládé, hanem sok más finomság, különlegesség is megtalálható az üzletünkben.

Sütizzenek párjával közösen!

Az ízélmények teszik igazán felejthetetenné az ünnepeket. Engedjenek párjával a csábításnak Valentin-napon. Süti. – Cake & Shake éttermünk házi készítésű süteményekkel, shake-ekkel, helyben készített kézműves desszertekkel és rengeteg finomsággal várja Önt, Önöket hogy a legszebb közös pillanatokat még varázslatosabbá tegye. Sőt üzletünk egyedi torták és diétás sütemények készítését is vállalja, így tényleg semmi nem szabhat határt annak, hogy olyan édességgel lepje meg kedvesét, amely igazán tükrözi személyiségét, ízlését. Mutassa meg egy tortával párjának, hogy mennyire ismeri őt!

2023.02.03.