Az őszi időszakban különösen fontos figyelni a megfelelő szépségápolási rutin bevezetésére, hiszen a hűvös időjárás és a szél megviselheti a bőrünk, valamint a hajunk állapotát is. A szépségünk megőrzésében azonban sokat segít a megfelelő, magas minőségű termékek megfontolt használata. Ha szeretne varázslatos külsőt az őszi-téli időszakban is, akkor érdemes megfogadnia tippjeinket, és beszerezni a szezon legjobb termékeit a Rózsakert üzleteiből!

.

Koreai bőrápolás

Az internetnek hála ma már könnyedén kideríthetjük, hogy hogyan ápolják a szépségüket a világ másik felén élő emberek. A koreai szépségápolási termékek pedig az utóbbi időben nagyon felkapottak lettek – nem véletlenül, a koreai nők ugyanis híresek a szép bőrükről. Ha szeretné ön is kipróbálni ezeket a különleges termékeket – például ezt a teafás arclemosót – akkor nem kell Dél-Koreáig mennie, a Marionnaud parfüméria kínálatában ugyanis sok különleges koreai ihletésű terméket talál!

Szérum minden gondra

A szérumok az utóbbi évekre az arcápolási rutinok kötelező elemei lettek: szinte minden bőrproblémára és bőrtípusra találunk megfelelő, koncentrált hatóanyagokat tartalmazó szérumokat. A termékeket az alapos arctisztítás és tonizálás után, a hidratálókrémek előtt kell felvinni az arcbőrre. A dm saját márkás termékcsaládjaiban sokféle szérumot és magas hatóanyag-tartalmú arckrémet talál, melyek a lehető legkevesebb káros anyagot tartalmazzák. Próbálja ki az önnek megfelelő termékeket!

Professzionális hajápolás

A hűvösebb idő közeledtével érdemes a hajunkra is kiemelten vigyázni, különösen akkor, ha hosszú frizurát hordunk. A Jean Louis David fodrászatban nemcsak elkészítik önnek az arcához passzoló, tökéletes frizurákat, de prémium termékeikkel a mindennapi hajápolásban is segítenek. Keresse a fodrászatunkban a sajátmárkás termékeket, és ha elbizonytalanodna, akkor szakértőink abban is segítenek, hogy hogyan érdemes használnia őket.

Frissítő masszázs

Talán meglepő lehet, de a rendszeres masszázs hozzájárul a szépség és az egészség megőrzéséhez is. A nyárt követő őszi-téli időszak sokak számára kiemelten stresszes, a karácsony közeledte pedig általában csak újabb nehézségeket tartogat. Így aztán érdemes rendszeres időközönként időpontot foglalnia a Thai Harmónia tradicionális thai masszázsszalonba, ahol ön is felfrissülhet és elengedheti a stresszt!


2024. 10. 11.