Az ősz számtalan kihívást tartogat számunkra, így még fontosabb, hogy odafigyeljünk az egészségünkre. Az immunerősítés nagyon fontos az őszi hónapokban, de a bőrünk és a szemeink számára is tartogatnak kihívásokat az egyre sötétebb esték és a szeles napok. Legújabb cikkünkben éppen ezért olyan tippeket adunk, amelyek segítenek az egészség megőrzésében az őszi-téli időszakban – fogadja meg őket ön is!

.

Szemvédelem

Ahogy az esték egyre hosszabbra nyúlnak, a szemeink is egyre nagyobb kihívásnak vannak kitéve. Épp ezért érdemes már most ellátogatni egy látásellenőrzésre, hogy a téli se nehezíthesse meg a mindennapjainkat a rossz látás. Gyerekek esetében különösen fontos minden évben ellenőriztetni a látást. A Tóbiás Optikában szerencsére a kicsiket és a nagyokat is várják, és ha szükséges, itt a szemüvegét is elkészítik önnek.

Napvédelem

Sokan gondolják azt, hogy a nap ellen csak nyáron kell védekezni, pedig az UV-sugarak minden évszakban veszélyt jelentenek. A nap ráadásul akkor is rajta hagyja a nyomát a bőrünkön, ha nem égünk le, ez pedig hosszú távon korai bőröregedést, és különböző problémákat okozhat. A Marionnaud üzletében azonban megtalálja azokat a minőségi napvédő krémeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megőrizze a bőre szépségét és egészségét.

Egészséges ételek

Töltse fel a szervezete vitamin- és ásványianyag-készleteit egészséges ételekkel! Az egészséges emésztés érdekében naponta legalább fél kilogramm zöldséget érdemes elfogyasztani, ez a mennyiség pedig minden fontos tápanyagot biztosít a szervezetünknek, amire szükségünk van az egészségünk megőrzéséhez. A Green – tasty & free éttermében most is egészséges, vegán, laktóz-, valamint gluténmentes fogásokat fedezhet fel!

Masszázs

Egy kellemes masszázs nemcsak ellazítja önt, hanem segít megszabadulni a stressztől, valamint enyhíti a mozgásszervi panaszokat, a nyak- hát-, és gerincfájdalmakat. A Thai Harmónia tradicionális thai masszázsszalonja az ön számára is sokféle kezelést biztosít, mely személyre szabottan segíti az ön kikapcsolódását és felfrissülését.


2024. 09. 27.