Július 30-án ünnepeljük a barátság világnapját, melyet 2011 óta ünnepelnek világszerte. Ennek a különleges ünnepnek az a célja, hogy felhívja a figyelmet a barátság fontosságára, és arra, hogy az igazán jó barátságokat folyamatosan ápolni kell. A világnap remek alkalmat ad arra, hogy egy kis időt töltsünk a keveset látott barátainkkal, felvegyük a kapcsolatot a régi ismerősökkel, és akár egy apró ajándékkal is meglepjük a legkedvesebbeket. A Rózsakert üzleteiben szerencsére sok apró meglepetést szerezhet be, új cikkünkkel pedig egy kis segítséget is adunk a válogatáshoz.

.

Különleges sminktermékek

A legjobb barátnői valószínűleg igazán örülnének egy különleges szemhéjpúder palettának, rúzsnak, vagy valamilyen kényeztető bőrápolási terméknek. Akár már egy kisebb értékű sminktermék vagy kozmetikai eszköz is remek meglepetés lehet a barátság világnapjára, ráadásul azt is kifejezheti vele, hogy igazán jól ismeri a megajándékozott ízlését. A dm polcain pedig most is megtalálja a tökéletes ajándékokat.

Csodaszép virágok

Egy csokor vagy cserép virág mindig csodálatos ajándék: illatos, szép, és remekül mutat az otthonunkban. Ha pedig nem vágott virágot választ, akkor a növény sokáig a dísze marad a legjobb barátja otthonának. Ön tudja, hogy melyik a megajándékozottja kedvenc virága? Akkor látogasson el a Moyo Virág üzletébe, és szerezze be a tökéletes ajándékot a barátság világnapjára.

Fényképes ajándékok

Ha személyes és egyedi ajándékot választana inkább, akkor a Kodak Express üzletébe érdemes ellátogatnia. Itt kinyomtatják önnek a kedvenc közös képeit, és a fotókat elhelyezheti egy látványos képkeretben vagy egy albumban is, amelyet átadhat ajándékként a legjobb barátainak. Ez nemcsak remek meglepetés lesz, de a legszebb közös kalandoknak is emléket állít.

Meglepetés állati barátoknak

Szerezzen örömet a négylábú barátoknak is, akik tényleg mindig ott vannak önnek. Akár kutyája, akár macskája van, a Vizslatanya üzletében rengeteg meglepetést talál nekik – játékokat és finom falatokat egyaránt. Nézz be az üzletünkbe, ahol elképesztő választékot találsz!


2024.07.26.